Tears of Magic (2025)

PC

Ontwikkeld door Good Old Pixel
Uitgegeven door Good Old Pixel

Je bent geboren als één van de laatste draken in een wereld waar al meer dan een eeuw geen draken meer zijn gezien. Nadat je jouw krachten voor het eerst hebt gemanifesteerd, ben je getuige van de ramp die zo'n ongebreidelde kracht kan aanrichten. Daarom zoek je de training en bescherming van de Seekers; een organisatie van magiërs die corruptie bestrijden rond het westelijke continent Vesterose. Onder hun leiding leer je jouw macht beheersen en wordt je op missie gestuurd om een reeks corruptiezaken te onderzoeken. Hierbij ondervind je hinder van gruwelijke nieuwe vijanden en wordt je bijgestaan door standvastige bondgenoten. Deze reis zal de geheimen van de wereld blootleggen van zowel de draken als de magie.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.