Master Detective Archives: RAIN CODE (2023)

Alternatieve titel: Master Detective Archives: Rain Code +

Nintendo Switch / PC / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Adventure / Action

Ontwikkeld door Too Kyo
Uitgegeven door Spike Chunsoft

Maak een einde aan de heerschappij van mysteries in dit fantasierijke detective-avontuur! Kanai Ward, de stad van de regen, is in de greep van ontelbare onopgeloste mysteries. Verken de stad in een volledige 3D-omgeving en vind oplossingssleutels die helpen bij het oplossen van zaken.

Weird-ass spel dat ik tijdens mijn recente bizz-trip heb aangezwengeld. Momenteel nog bezig met de eerste case, maar wat een verzameling van typisch Japanse spel-modi en verhaal-aannames die je maar moet willen geloven.

avatar van Banjo
Grovonion schreef:

Ja en ik houd deze al heel lang in de gaten kwa prijs maar die wil maar niet zakken!.
Het blijft rond de €45 hangen maar vond jij dit spel ook echt leuk om te spelen?.

Banjo schreef:
Best wel, na de intro, die extreem whacky is, kom je terecht in een stad waar je dan als detective aan het werk gaat. Naast rondlopen in de de stad en daar hints te zoeken zijn er nog twee andere spel-modi in die je kunt terecht komen en die zijn dan weer extreem trippy.