Descent³ (1999)

PC / Macintosh
Shooter / Flight

Ontwikkeld door Outrage
Uitgegeven door Interplay, Imagineer en Graphsim

Het vernietigen van de reactor uit het tweede deel van Descent heeft je bijna je leven gekost. Je wordt echter gered door een vreemd onderzoeksbedrijf. Tijdens je herstel kom je te weten dat een aantal saboteurs een virus hebben verspreid. Je breekt je rustige herstel af, en stapt wederom het vliegtuig in om de saboteurs een halt toe te roepen.

avatar van BoordAppel
BoordAppel (moderator)
Helaas nooit aan de praat weten te krijgen en nu kan ik hem nergens meer vinden. Kreeg toen goede kritieken en het Descent concept is geniaal en ook nooit meer herhaald.

avatar van jaspertje3
Het duurde toen een half uur voordat dit spel geïnstalleerd was op m'n computer. Toen ik het eenmaal aan de gang had vond ik het vreselijk moeilijk, en de besturing was ontzettend lastig met een toetsenbord. Je kunt natuurlijk naar voren, achter, links, rechts, boven, onder en nog draaien naar links en draaien naar rechts.
Maakt het er allemaal niet makkelijker op en heeft me doen besluiten om de game na tijd proberen weer in de kast te leggen.
2 sterren.