God of Rock (2023)

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Nintendo Switch / Xbox One / Xbox Series X/S
Music

Ontwikkeld door Modus
Uitgegeven door Modus

God of Rock combineert ritme-gameplay met technieken uit vechtspellen in intense 1-op-1 gevechten. Kies uit een twaalftal unieke strijders, elk met hun eigen ontwerp, techniek en harmonische aanvallen. Verzwak je tegenstander door normale aanvallen uit te voeren en een meter op te bouwen, door noten op de maat van het nummer te spelen. Gebruik je meter vervolgens om EX- en speciale aanvallen te ontketenen en hun nummers complexer maken. Maak ze ten slotte af met een verwoestende Superaanval! Naarmate het gevecht vordert, wordt het nummer steeds complexer en moeilijker, totdat er nog maar één strijder over is!

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.