menu

Theatrhythm: Final Bar Line (2023)

mijn stem
geen stemmen

Nintendo Switch / PlayStation 4
Music
single player / multi player

Ontwikkeld door Indieszero
Uitgegeven door Square Enix

Keer terug naar het muzikale strijdtheater van Final Fantasy's Theatrhythm serie. Vecht tegen klassieke monsters door op het juiste moment de juiste muzieknoten aan te slaan. Met 385 verschillende composities en 104 speelbare karakters uit de geliefde Final Fantasy serie en diens spin-offs.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=1ODX-GwpBHU

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Tot nog toe kan ik er kort over zijn - het leent zich net als de voorgangers perfect voor zo af en toe een paar potjes of songs te doen tussen andere games door (maar ook voor langere sessies zo je wil) en blijft erg verslavend. Het blijven unlocken van songs en karakters uit de FF reeks is heerlijk en sowieso blijft de muziek zelf grandioos. Niet voor niets toch een van de sterkste punten van de Franchise. Absoluut geen miskoop.

avatar van Grovonion
Interessant is wel dat het deze keer ook op PS4 verschijnt. De gameplay was toch steeds erg touchscreen lastig. Speelt het op de switch nog steeds met touchscreen, Sinner?

avatar van Sinner
Grovonion schreef:
Speelt het op de switch nog steeds met touchscreen, Sinner?


Vreemd genoeg dus niet. Ook ik speelde destijds altijd met stylus ipv de knopjes dus het is wel wat vreemd deze optie weg te laten op een systeem dat de mogelijkheid wel bied. Maar goed - ik moet zeggen dat de knopjes erg snel wende (en ik ook bij de voorganger mensen ken die zweren bij deze methode van spelen).

Het zou in ieder geval wel aardig zijn mocht het er vroeg of laat alsnog ingepatched worden.

avatar van Sinner
Overigens iets meer dan 10 uur erin zitten nu. Het blijft leuk en ontspannend om de quests te doen, mannetjes te levellen en nieuwe muziek vrij te spelen...maar wat ik ook wel heel erg merk...je krijgt toch best heel veel zin om bepaalde delen uit de reeks opnieuw te spelen (of in het geval van bvb 6, 8 en 12) eindelijk eens te spelen. Ik voorzie dan ook een aanschaf in de toekomst.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:16 uur

geplaatst: vandaag om 10:16 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.