menu

Sigils of Elohim (2014)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Android / Apple iOS / Macintosh / PC
Puzzle
single player

Ontwikkeld door Croteam
Uitgegeven door Devolver Digital

Sigils of Elohim is een gratis minigame als inleiding op het first-person puzzelspel The Talos Principle. Je hebt de taak om een reeks puzzelsets te ontcijferen door de sigilvormen in het bord te draaien en plaatsen in een poging om nuttige items en relikwieën binnen The Talos Principle te ontgrendelen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=9NTnDPXniNE

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van JonnieBrasco
4,0
Die geweldige ontspannen sci-fi ambient soundtrack gemaakt door Damjan Mravunac voor The Talos Principle speel ik ook wel eens af als muziekalbum. Pas laatst ontdekte ik deze Sigils of Elohim, waar de nummers van dezelfde soundtrack in willekeurige volgorde voorbij komen. Om te spelen als tussendoortje twee vliegen in een klap dus: een mooi vormgegeven puzzelspelletje en die geweldige gamescore van Mravunac. Leuk dat ook geluidsamples uit Talos verwerkt zitten in deze minigame, zo ademt het heel erg dezelfde sfeer. Misschien daarom ook wel net zo leuk om dit nu als sequel te spelen in plaats van als prequel.

Het ziet er overigens makkelijker uit dan het is. Veel van de ongeveer 100 puzzels zijn binnen 20 seconden op te lossen, maar er zitten er ook tussen die je na 10 minuten nog niet hebt omdat ze wat groter zijn en er vermoedelijk maar één oplossing is. Je bent dus zomaar uren bezig met deze game. De magnetische, mooi opgeverfde metalen vormen laten zich aangenaam kantelen en plaatsen.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:43 uur

geplaatst: vandaag om 12:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.