menu

Phonopolis (2023)

mijn stem
geen stemmen

PC / Macintosh
Adventure
single player

Ontwikkeld door Amanita
Uitgegeven door Amanita

In dit spel verken je een dystopische wereld gemaakt van golfkarton, waarin je in de huid kruipt van Felix. Deze jongeman wordt samen met zijn medeburgers bedreigd door de autoritaire leider van de stad. Felix is echter de enige persoon die het gevaar herkent en moet zich proberen te verzetten tegen de machthebbers van dit regime.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=X1d9qp2fog4

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van JonnieBrasco
Deze game wordt vast een stuk beter dan de eveneens recent uitgebrachte in papier en karton vormgegeven games Papetura en Boxville, dit is immers de Amanita studio waar stijl, hilariteit, een goede gameplay én puzzels waarbij je moet omdenken hand in hand gaan. Bovendien weer een soundtrack door Tomasz Dvorak (a.k.a. Floex). Wel iets om naar uit te kijken dus. De game is vooraf getagd met o.a. "political strategy", benieuwd hoe dat aspect vorm krijgt. Toch ben ik, hoe knap ik het ook gemaakt vind en hoe zeer ik ook voorstander ben van dit soort typische "indie"-benaderingen, (nog) geen fan van kartonnen design, hopelijk brengt Phonopolis daar wat verandering in.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:35 uur

geplaatst: vandaag om 14:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.