menu

Mahjong Solitaire (2022)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Android / Apple iOS
Puzzle
single player

Ontwikkeld door Smoking Gun
Uitgegeven door Netflix

Geniet van honderden tile-matching puzzels. Rust thema's en achtergronden uit, waaronder die van "Stranger Things", om de look en feel van het spel te veranderen. Eenvoudig maar nooit gemakkelijk, het spel daagt spelers uit om tegels te matchen om ze van het bord te verwijderen. Verwijder alle tegels en je wint.

zoeken in:
avatar van centurion81
3,5
centurion81 (moderator)
Ik speel deze game via Netflix op Android. Het is echt de fijnste Mahjong Solitaire game die ik ooit heb gespeeld. En denk dat ik er toch wel > 15 gespeeld heb door de jaren heen!

avatar van Grovonion
Een echte Mahjiang connaisseur (trouwens welcome ba-ack of zo)

avatar van centurion81
3,5
centurion81 (moderator)
Dit weekend ook weer af en toe gespeeld, heerlijk om af en toe een aantal van deze puzzels te spelen en er is een enorme hoeveelheid beschikbaar. Ziet er prachtig uit, klinkt mooi, speelt soepel.

Ook tof zijn de verschillende dingen zoals thema's en avatars die je kunt unlocken en de daily challenges. En alles zonder reclame of paywalls, wat een verademing!

Ik speel de game met Stranger Things thema, aanrader

Van mij 3,5*, topper in zn genre, enige punt van kritiek is dat er een modus ontbreekt waarbij je tijd wegtikt en je hi-scores neer kunt zetten, vandaar geen hoger cijfer.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:26 uur

geplaatst: vandaag om 08:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.