menu

Bear & Breakfast (2022)

Alternatieve titel: Bear and Breakfast

mijn stem
geen stemmen

PC / Nintendo Switch / PlayStation 4 / PlayStation 5
Adventure / Simulation
single player

Ontwikkeld door Gummy Cat
Uitgegeven door Armor

Bear and Breakfast is een relaxed avonturenspel waarin je in de huid van een vriendelijke beer moet kruipen die een B&B in een bos probeert te runnen. Hank en zijn vrienden zijn namelijk een verlaten hutje tegengekomen dat ze - gewapend met jeugdige vindingrijkheid - om willen toveren tot een B&B-geldkraan om zo het geld uit de zakken van nietsvermoedende toeristen te kloppen. Je kleine onderneming is alleen niet het enige wat je bezighoudt: er schuilen ook meer dan genoeg geheimen in het bos, waardoor Hank vanzelf op een mysterie stuit dat dieper dan de wortels van de bomen gaat.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Uyo_BzTH_Iw

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Dus...inderdaad ook maar mee gestart en wat is het een heerlijk relaxed management / builder spel zeg. Hank en zijn maatjes en hun koddige en flauwe humor zijn heerlijk, het cartoony stijltje dat bevalt me heel erg maar ook de afwisseling tussen het bouwen en verfijnen van de b&b, en het ontdekken van de wereld en karakters (want je krijgt met regelmaat fetchquests) zijn bijzonder leuk.

Het enige waar ik even moeite mee had was de manier waarop je hier de inrichting van je b&b doet. In plaats van verworven items te plaatsen direct vanuit je inventory, doe je dat vanuit je werktafel (waar je alles bouwt, upgrade e.d).

Maar de mag de pret niet drukken. Het is een heerlijk gezapig spel dat je lekker op je gemak speelt. Net zoals een Stardew Valley of Story of Seasons bvb. Aanradertje imo.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:15 uur

geplaatst: vandaag om 12:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.