Wo Long: Fallen Dynasty (2023)

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Action / RPG

Ontwikkeld door Team Ninja
Uitgegeven door Koei Tecmo

Een spectaculair verhaal waarin je een krijger zonder naam volgt, die probeert te overleven in een oud China waarin vele kwaden de drie koninkrijken terroriseren. Hij maakt gebruikt van oude martial arts zwaardtechnieken in een poging de grote dreigingen te trotseren.

avatar van Maarten0402
Interessant. Ben erg benieuwd. Heb deze op following en wishlist Steam.

avatar van DarthSolidKevin
Aangezien ik stiekem wel benieuwd ben naar Wo Long (en hij op Game Pass staat) ga ik hier ook aan beginnen.

avatar van Fonzzz002
Fonzzz002 (crew)
Merijn82 schreef:
Is dit een soort Nioh 3? Lijkt er wel op...

Is van de makers van Nioh, maar waar Nioh was gebaseerd op Dark Souls is Wo Lung gebaseerd op Sekiro.

O oeps thanks, dan moet ik er maar vanaf blijven. Dat combatsysteem van Sekiro kreeg ik niet onder de knie op m’n oude dag .

Merijn82 schreef:
Is dit een soort Nioh 3? Lijkt er wel op...

Ik vond deze Gamekings review wel goed uitleggen wat het is.

Niet mijn ding ieder geval.

avatar van DarthSolidKevin
Zelf ben ik nu al een aantal uur onderweg en bevalt het me zeer goed. Ik heb Nioh 1 + 2 en From Soft's Sekiro nog niet gespeeld (liggen wel in de backlog), dus kan niet zeggen of Wo Long beter of slechter is. Het vermaak is in ieder geval groot genoeg om hier lekker mee door te gaan.

avatar van Nomak
Ik zit in een Sekiro groep op facebook en daar zijn heel wat leden die Wo Long spelen. Daar zijn de meesten het erover eens dat Sekiro een stuk moeilijker is en een beter vechtsysteem heeft dan Wo Long. Beide games maken gebruik van een parry systeem, maar blijkbaar is er toch nog veel verschil.

Zelf wil ik dit ook ooit spelen, maar zit in Sekiro voorlopig aan zowat elke kant vast in een boss battle en ik ben niet eens halverwege.

geplaatst:
Hallo ik ben zeer tevreden over de games Nioh deel 1 en 2 en Sekiro ben ik oon nog mee aan het spelen. Nioh deel 1 zelfs 100% gehaald. Morgen begin ik aan deze game en zal vertellen wat ik er van vind.

Gr. Ozan

geplaatst:
Helaas heb het gespeeld maar ben er nog niet erg over te spreken, ik durf nog geen cijfer te geven. Vechtsysteem vind ik lastig tot nu toe.
Maar zal later nog eens schrijven wat ik er van vind het is nu nog een beetje te vroeg.
Ik vind het absoluut niet zo goed als Nioh. (helaas)

geplaatst:
ghosthunter Lastig als in 'moeilijk' of 'niet lekker werken'? Ik twijfel enorm om hier wel / niet in te duiken... En heb geen Gamepass om het even uit te proberen.

geplaatst:
Hallo, hier ben ik weer ik heb veel te vroeg " bijna " geoordeeld.
Deze spel is zeker goed in het begin zo als vele andere games even wennen en als je gewent bent en zeker het eerste level hebt gehaald dat begint het pas echt mooi te worden.
En van mij krijgt deze game in ieder geval 3 sterren. Het kan zelf meer worden. Als je games als Nioh mooi vindt is dit een aanrader in het begin een beetje lastig.