menu

Penny Blood (2025)

mijn stem
geen stemmen

PC / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
RPG
single player

Ontwikkeld door Yukikaze, Studio Wildrose en Shade
Uitgegeven door Yukikaze

In een alternatief New York van de jaren '20 volgen we privédetective Matthew Farrell, terwijl hij een vreemde zaak probeert op te lossen. Erfgenaam van een oude kracht die hem in staat stelt om in monsterachtige wezens te transformeren, gebruikt hij deze enkel in dienst van het Bureau of Investigation, om de bovennatuurlijke bedreigingen van Malice te bestrijden. Bij het onderzoek naar een uitbraak van monsters in een gesticht, belandt hij een globaal complot, dat reikt van Amerika tot aan Europa en Azië. Gelukkig krijgt hij de hulp van, de half mechanische, Emilia Dawson van de Britse inlichtingendienst en Suseri Otsuki van de Japanse Kamuzumi-organisatie.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=wGaZk4PY-7U

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Shadow Hearts revival!

avatar van Sinner
Nog zo'n serie die helaas uit mijn klauwen is weten te ontsnappen destijds

Gast
geplaatst: vandaag om 19:44 uur

geplaatst: vandaag om 19:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.