menu

Banners of Ruin (2021)

mijn stem
geen stemmen

PC / Nintendo Switch
Card / Strategy
single player

Ontwikkeld door MonteBearo
Uitgegeven door Goblinz, Maple Whispering en Mugen Creations

De Blackfoots hebben een enorme klap gekregen van het angstaanjagende House Ender. De tijd voor retributie is nu gekomen. Aan jouw groepje van specialisten om hun verdediging binnen te dringen en ze van binnenuit neer te halen. Bouw je deck uit tot een krachtig arsenaal en vecht je een weg door de straten van de hun hoofdstad, Dawn's Point. Rekruteer personages die loyaal zijn aan je zaak, elk met unieke kaarten om je vaardigheden verder uit te breiden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=FdW634XLJSk

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Meer dan aardige deckbuilder / roguelite. Duurt even vooraleer ik er in zat en door had hoe ik het best dien te spelen maar ook hier merk ik dat er echt wel progressie zit naarmate ik er meer tijd aan besteed. Je begint met twee teamleden (uit drie) die elk hun eigen kaarten hebben in het deck (samen met een deel basiskaarten) en een reeks posities op het speelveld en tussendoor (net zoals tegenwoordig haast standaard is) tussendoor kunnen levellen, skills en kaarten alsook extra leden kunnen vrijspelen (5 of 6 klasses in totaal). Muziek is erg aardig, artwork heel mooi en sfeervol (erg fabel-achtig - doet me wel wat denken aan het strategie spel Armello - eveneens te verkrijgen op zowat elk platform onder de zon) en het is bijwijlen erg uitdagend. Geen spijt dat ik deze in huis heb gehaald.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:11 uur

geplaatst: vandaag om 00:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.