menu

Ingress (2012)

Alternatieve titel: Ingress Prime

mijn stem
geen stemmen

Android / Apple iOS
RPG
online

Ontwikkeld door Niantic
Uitgegeven door Google

In dit massaal online gespeeld augmented realityspel is de echte wereld weergegeven als een uitgeklede versie van Google Maps in aangepaste kleurstelling en virtueel gevuld met portalen. Twee partijen, de Enlightened en de Resistance, strijden om de controle van deze portalen. Doel van het spel is om als partij zoveel mogelijk oppervlakte (gewogen naar bevolkingsdichtheid) te beslaan door de portalen in driehoeken aan elkaar te koppelen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=00jjHcP-C7I

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van JonnieBrasco
Van de makers van Pokémon Go, maar dan een wat serieuzere game heb ik me laten vertellen. Teamwork en strategie zijn belangrijke elementen en het is veel lastiger om te spoofen in vergelijking met Pokémon Go. Enkele kennissen spelen dit al jaren en volgens mij bestaat er een heuse community, ook in Nederland. Events vinden plaats in verschillende Europese steden. Maar het is vermoedelijk toch een soort van niche game gezien het feit dat ik degene ben die dit tien jaar na verschijning toevoeg aan GM, in ieder geval niet zo bekend als Pokémon Go.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:45 uur

geplaatst: vandaag om 08:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.