menu

Lost Grimoires 3: The Forgotten Well (2017)

mijn stem
geen stemmen

PlayStation 5 / Xbox Series X/S / Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / Xbox One / Macintosh / Android / Apple iOS / Windows Phone
Adventure
single player

Ontwikkeld door World-LooM
Uitgegeven door Artifex Mundi

Koning Raphael keert terug na een overwinning op het leger van de mysterieuze Elf Sylvanheir. Terwijl het volk het feest voorbereidt, vermoedt zijn zuster - verbaast door zijn vreemde brieven - dat hij onder een vloek lijdt en dat er elk moment en oorlog kan uitbreken. De oorlog tussen het Koninkrijk Phoenix en het bezeten leger van elfen en hun leider Sylvanheir staat op het punt te eindigen. Terwijl zijn onderdanen wachten op zijn terugkeer, heeft zijn zuster, de alchemist, bange vermoedens. Vreemde brieven, door haar broer verzonden tijdens de laaste weken van de oorlog en verschrikkelijke nachtmerries doen haar concluderen dat er iets mis is met de koning. Zij vermoedt dat hij op een of andere wijze verbinding heeft met de bewoners van het Donkere bos die de mensen van het Elfenrijk hebben betoverd. Heeft de protagonist gelijk over dit alles? Wat voor roemloze geheimen liggen er te wachten in het legendarische verleden? Zal de alchemist het gecompliceerde plot ontrafelen, en de vroegere zonden van het Koninkrijk goed maken en haar broer redden?

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=the-25fOq50

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 07:39 uur

geplaatst: vandaag om 07:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.