House Flipper (2018)

Android / Apple iOS / Macintosh / PC / PlayStation 4 / Nintendo Switch / Xbox One
Simulation

Ontwikkeld door Frozen District en Empyrean
Uitgegeven door Frozen District, PlayWay, Ultimate en Merge

House Flipper geeft je een unieke kans om een eenmansreparatieteam te worden. Koop geruïneerde huizen, ontdek hun schoonheid onder de vuilnisbelten en vervallen planken en blaas ze nieuw leven in. Laat de kopers vechten voor je opgeknapte huis!

avatar van AdrievMer86
Oh man, dit is geweldig relaxed, bijna zen achtig.
Heb wel wat van dit soort type games gespeeld zoals powerwash simulator, Gas Station Simulator en nog een paar anderen op pc.
Nu speel ik deze House Flipper zo nu en dan in de avond op ps4 beneden en is prima te doen met controller zodra je het onder de knie krijgt.
Maar deze game is net een soort van arcade paradise met meer diepte.
Had nooit geweten dat een huis verven, afbouwen, opbouwen, repareren, installeren, schoonmaken, inrichten etc. zo leuk zou kunnen zijn.
Door middel van opdrachten kun je aardig snel upgraden en met die upgrades kun je sneller handelingen verrichten en bijvoorbeeld meer hoeveelheden planken vasthouden.
Verder kun je huizen kopen, vervolgens opknappen en weer verkopen.
Dit is typisch een game die tijd verspild op de goede manier.

Digitaal voor 15 euro opgepikt en geen enkele spijt van gehad.
Jammer dat de DLC pakketten duurder zijn dan de game zelf.
De DLC is op zich niet nodig. Dat zijn meer uitbreidingen waarbij je een tuin kunt aanleggen en onderhouden etc.
Had fysiek ook op een complete edition gehoopt en had die anders ook wel voor switch gekocht.
Ben benieuwd naar House Flipper 2 (ps5 versie) in 2023.