Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly (2023)

PC / PlayStation 4 / Nintendo Switch / Xbox One
Adventure / Simulation

Ontwikkeld door Toge
Uitgegeven door Toge en Chorus Worldwide

Het is tijd om je koffiemachine af te stoffen en je warmste glimlach voor te bereiden, om je klanten weer te verwelkomen met een stevig bakkie leut. In deze tweede episode van de koffiezet- en hart-tot-hart-gesprekssimulator is het wederom aan jou een goed gebrouwen kop koffie en een luisterend oor te bieden. In een tijd waarin mensen van elkaar geïsoleerd raken, is Coffee Talk dé plek om elkaar weer te ontmoeten...

avatar van legian
geplaatst:
Hij komt op 20 april uit, en direct in Gamepass. Mooi nieuws want ik heb genoten van de vorige. En draai de laatste tijd regelmatig de heerlijk chille soundtrack. Ik kijk hier wel naar uit.

Game Pass to add Coffee Talk sequel as day one addition - trueachievements.com

geplaatst:
Moet de vorige dan eens dringend spelen.

geplaatst:
De vorige is net...mijn dinsdag en donderdag. Op een stoel zitten koffie drinken en luisteren naar de verhalen van steeds wederkerende karakters die je over langere periode beter leert kennen zo tussen 9 en 12 s'morgens.

Alleen zet ik de koffie niet zelf. Dat doet mijn vaste barman.

Desalniettemin heb ik deel 1 toch maar opgepikt voor de Switch samen met wat anders uit de sale en die Kart DLC. Lekker voor als je even de wat meer aktiegerichte spellen links wil of moet laten liggen of de echte pub niet haalt. Ik ben ook wel benieuwd wat deze deel 2 te bieden heeft. Of de Cyberpunk tegenhanger VA11-HAL-A trouwens.