menu

Blanc (2023)

mijn stem
geen stemmen

PC / Nintendo Switch
Adventure
multi player / online

Ontwikkeld door Casus Ludi
Uitgegeven door Gearbox

Beleef het poëtische verhaal van een wolvenjong en een hertje in de spectaculaire wereld van Blanc. De twee zijn de weg kwijtgeraakt in een plotselinge sneeuwstorm en hebben elkaar nu nodig om de pootafdrukken te volgen die hun families hebben achtergelaten in de sneeuw. Laat je meevoeren naar de adembenemend mooie, zwart-witte wereld van Blanc; helemaal met de hand en in 2D getekend op papier voordat de beelden in 3D tot leven zijn gewekt. In Blanc staat de reis en de ervaring van de dieren centraal. De gameplay en het verhaal zijn zonder tekst, waardoor spelers helemaal in deze wonderlijke wereld kunnen opgaan. Beide dieren hebben unieke krachten waarmee ze elkaar aanvullen. Je hebt ze allemaal nodig om door het besneeuwde landschap te kunnen reizen. Je gebruikt maar twee knoppen. Door deze eenvoudige gameplay kan iedereen de game spelen en de reis van de dieren naar huis volgen. Een speler bestuurt het wolvenjong en de andere speler het hertje. Begeleid de dieren door het landschap en doorsta samen barre weersomstandigheden en allerlei andere hindernissen. Leer elkaar goed kennen en werk samen; lokaal op hetzelfde scherm of op afstand online.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=qXtnwGzM7fk

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Banjo
Die link klopt niet 70 euro voor een indie game..
Ik heb nog eens wat filmpjes gezien van Blanc en ik denk dat de doelgroep voor de wat jongere gamer is.

avatar van Sinner
Klopt idd niet. Het is 14.99. Ook niet speciaal bedoeld voor jongere gamers, maar wel een puzzle game die in co-op gespeeld kan worden. Lijkt me best aardig.

avatar van legian
De trailer zag er best leuk uit. Lijkt me wel een leuke puzzelaar voor tussendoor.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:13 uur

geplaatst: vandaag om 14:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.