The Plucky Squire (2024)

Nintendo Switch / PC / PlayStation 5 / Xbox Series X/S

Ontwikkeld door All Possible Futures
Uitgegeven door Devolver Digital

Volg de magische avonturen van Jot en zijn vrienden, tweedimensionale verhalenboekpersonages die de driedimensionale wereld buiten de pagina's van hun boek moeten ontdekken. Wanneer de kwaadaardige Humgrump zich realiseert dat hij de schurk van het boek is, voorbestemd om te verliezen, schopt hij Jot uit zijn pagina's en verandert het verhaal. Om het gelukkige einde van het boek te herstellen zullen Jot en zijn vrienden uitdagingen moeten aangaan, die ze nog nooit hebben gezien...

avatar van -marco-
Verassing van Summer Fest 2022 voor mij.

Dit ziet er toch geweldig uit!?!

avatar van legian
Helemaal mee eens. Dit was een van de high lights van de afgelopen niet-E3 week. Ben hier erg benieuwd naar.

Zeg maar wanneer.

Ik heb hier It takes two vibes bij. Kijk erg naar deze game uit.

avatar van Maiky
Deze ga ik toch maar even volgen. Mee eens met bovenstaande berichten: It Takes Two vibes in een bijzonder mooi jasje. Ik ben de laatste weken wanhopig aan het zoeken naar iets om te spelen. (Dit lijkt een unicum te zijn.) Dit is een fijne kanshebber. Zul je net zien dat het pas over een jaar beschikbaar is…

avatar van legian
Uitgesteld naar 2024, uiteraard in stijl.

Devolver Delayed Showcase | 2023 - 2024 Edition

Yes, prachtig.

Gaan voor mij bizarre weken worden. Vlak daarvoor verschijnt al Astro Bot en kort na Plucky komt ook de nieuwe Life is Strange uit.

Ai ai ai.

avatar van Confusie
Verschijnt bij release direct op PS Plus.

avatar van Princess Piranha
Oei, deze stond eigenlijk ook op mijn lijstje. Maar het is inderdaad best wel druk met goede titels! Nieuwe Zelda is ook nog eens eind september

The Plucky Squire kan in acht tot tien uur worden uitgespeeld | Gamer.nl

Uit te spelen in 8-10 uur en voor 30 Euro te koop.

Dit klinkt wel heel erg goed. Ik zoek juist vaak spellen die niet bizar lang duren maar wel heel erg leuk zijn in die korte speelduur.

Heb alleen nog zoveel games liggen, pfff. Dit hele jaar kwam er nauwelijks wat uit wat ik wilde kopen en nu plots tig titels die ik wil spelen.

Waar zijn de reviews?

Nee vreemd. Zie nog niks online en kan ook niks vinden over een reviewembargo.

Ik neem aan dat reviews deze week wel zullen volgen. Staat in ieder geval wel op de wishlist. September slaat wel alles op gebied van releases. Ik denk dat ik qua releases makkelijk een 20tal (!!) games eruit pluk die ik erg graag wil spelen. Of dat nu big budget games zijn als Warhammer Space Marine II of The Casting of Frank Stone of games als Pluckie Squire. Het is imo een bijzonder goed jaar.

Sinner schreef:

Normaal is het alleen gebruikelijk dat er reviews komen in de dagen voor de release. Nu nog niks. Dat betekent dat de makers of heel eigenzinnig zijn en geloven dat de game hoe dan ook heel goed is of ze hebben er juist geen vertrouwen in.

De visuele looks zijn hier fantastisch, maar of het ook een leuke game is moeten de reviews me vertellen. Tot die tijd wacht ik even af.

Manny Calavera schreef:

Dit onder andere en ik twijfel nog op welk platform ik hem wil gaan spelen. Lijkt me echt een switch game, maar als die grafisch (heel) veel onderdoet voor de PS5 versie, dan prefereer ik toch die.

Tja. Er komen momenteel hopen games uit geen idee of er een embargo op zit. Ik zit er niet mee aangezien zowat iedereen al maanden bijzonder positief was in de previews. Maar hier en der druppen er in ieder reviews binnen.

ACG PLucky Squire Review

I Dream of Indie Games Plucky Squire Review

De reviews druppelen nu binnen, van 7's tot 9's als cijfer.

Denk niet dat het een topgame is, maar wel charmant en leuk. Ik wacht er nog even mee maar ergens dit jaar speel ik het wel. Komt ook op Playstation Plus Extra of Premium. Voordeler dan de game zelf kopen.

avatar van Confusie
Hij is nu ook pas net gereleased ben ‘m nu aan het downloaden via plus.

avatar van -marco-
Gemiddelde rond de 8, ziet er goed uit. Maar nog geen switch review.
Stel hem nog even uit ivm Outlaws en Astrobot. Twijfel niet dat ik deze wel ga spelen

-marco- schreef:
Gemiddelde rond de 8, ziet er goed uit. Maar nog geen switch review.

Ook die zijn er gewoon. Wil je Switch reviews, zet dan Switchcorner, Switchup en Switchplanet in je youtube lijst.

Switchup Plucky Squire Review

...en ook deze is heel positief.

Vermoed dat Plucky grafisch niet zo veeleisend is dat de Switch dit niet aan zou kunnen.

Maar ik zou een multiplatformgame altijd op PS of Xbox spelen als je de keuze hebt, tenzij je 'm in de handheld gaat gebruiken. Ik game nooit in handheldmodus thuis, alleen op vakantie.

Nice Sinner, thanks.

Dit is niet echt een game die op 60fps gespeeld hoeft te worden. Maar zoals Manny Calavera zegt, ik speel ook zelden in handheld modus. Enkel op vakantie.

Dus twijfel blijft, even over nadenken. Haal hem t.z.t. wel.

avatar van Confusie
Super nice tot zo ver wel nul uitdaging.

avatar van Confusie
Uitdaging blijft uit maar speelt wel erg prettig weg en ligt het bovendien bijzonder aangenaam op het oog allemaal vind ik wel dat ze het waarmaken met deze titel het is een lekker eigenzinnig koddig charmant spelletje geworden.