Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Ontwikkeld door Infinity Ward
Uitgegeven door Activision
Call of Duty: Modern Warfare II voert spelers mee in een ongekend wereldwijd conflict, waarin de iconische Operators van Task Force 141 weer terugkeren. Spelers strijden zij aan zij met hun vrienden voor een echt meeslepende ervaring, van kleinschalige en enerverende tactische infiltratie-operaties tot streng geheime missies.
Hoewel ik het wel nog steeds een aanwinst zou vinden om bvb de originele trilogie of de eerste twee of drie Black Ops naar de Switch te porten. Specifiek die delen blijven degelijke shooters.
Ziet er echt schitterend uit. Leuk!
Amsterdam bijna fotorealistisch nagebouwd in nieuwe Call of Duty-game | RTL Nieuws - rtlnieuws.nl
Ziet er echt schitterend uit. Leuk!
Jaaaa, net gespeeld en idd geweldig nagemaakt. Voorbijgangers hoor je ook Nederlands spreken. Ik kom veel in Amsterdam en dit is echt geweldig gedaan
Ziet er echt schitterend uit. Leuk!
Ja gaat ook naar de Switch komen heb ik vernomen..
Nee geintje dat zag er bijzonder goed uit inderdaad is dat de standaard voor zo'n Ps5? ik heb zelf geen idee.
Benieuwd naar de MP komende week.
Nou ja vroeger waren games voor NES/SNES, Amiga etc ook zo rond de 100 gulden
Ja, maar dat is omgerekend 45 Euro. Even los van inflatie.
Nu betaal je pakweg 25, 30 euro meer. Omgerekend zeg maar 165 gulden. Is toch niet normaal. Vind ik dan.
Dus 45 a 55 euro. Games zijn ook al heel wat jaren 60,- euro, dus de verhoging naar 75,- valt mij alleszins mee en is een logisch gevolg mbt de huidige situatie en inflatie over de jaren.
Overigens is deze game gewoon voor 66,- te halen op current gen
On topic: vanavond heerlijk de MP induiken, zin an
Inmiddels ook al uitgebreid TDM zitten spelen en visueel ziet het er bijzonder matig uit. En hoewel ik veel vrij kleine maps (waar ik van hou) ben tegengekomen vind ik ze maar erg gewoontjes. Ik hoop dat het wellicht nog wennen is. Maps leren kennen etc. Een groot pluspunt is wel dat er geen voor- of nadeel is afhankelijk van aan welke kant van de map je begint met je team. Dat was in Vanguard erg slecht opgezet.
Ik heb de campaign inmiddels uitgespeeld op Veteran en dat was (zoals meestal) een lekkere ervaring. Maar nogmaals erg jammer dat het visueel nog steeds niet nextgen is. En tot slot dan nog 1 zeik momentje. Het personage Ghost ziet er op de één of andere manier lachwekkend slecht uit. Hij ziet eruit als iemand verkleed als Ghost. (alleen dus niet zo goed gelukt)
Ben ook flink de online mp in gedoken (warzone update nog niet wegens te weinig ruimte) en dat doet me weer erg denken aan een wat meer traditionele call of duty. Weinig over de top killstreaks en andere bullshit met walljumps of weet ik het allemaal wat voor onzin, maar weer gewoon potjes online mp zoals je ze bv ook in Modern Warfare 2 had uit 2009. Wel zijn sommige maps uiterst frustrerend. Die map op de brug die er misschien wel cool uitziet maar echt voor geen ene meter werkt als Call of Duty map, en verder denk ik niet dat er een map tussenzit die me echt bij zou blijven. Ik mis toch legendarische maps ertussen zoas Highrise of Terminal, maps die ik gewoon voor de geest kan halen zonder dat ik überhaupt hoef terug te kijken hoe ze er ookal weer uitzagen. En die maps zijn 13 jaar oud inmiddels, dat zegt wel wat. Ik heb voornamelijk weer vrij veel plezier met de multiplayer van een nieuwe cod game. De eerste Modern Warfare reboot was alweer een stapje in de goede richting, maar deze gaat daar echt dwars overheen.
Ja, maar dat is omgerekend 45 Euro. Even los van inflatie.
Vroeg was een modaal salaris 15K nu is dat 36K.
Echt een heel knap gemaakte missie, maar ook een van de grootste klotemissies die ooit in een COD campagne zat, zo moeilijk en ook nog eens erg lang.
Heb echt zitten vloeken en tieren...
Gunless achievement in Call of Duty: Modern Warfare II - trueachievements.com
Het is zeker wel 1 van de meer uitdagende missies, maar wat ik al zei, CoD is al jaren lang echt easy, zelfs op Veteran. Zo scripted als ik weet niet wat en gewoon rennen naar checkpoints als het even kan. Wel blijft het good fun, goed mee vermaakt.
Erm, ik moest ff YouTube erbij pakken om te zien hoe die missie ook alweer ging, zegt al genoeg eigenlijk: CoD is al jaren echt niet meer super moeilijk, heb de missie op veteran voltooid en ook es een keer op recruit voor deze achievement:
Gunless achievement in Call of Duty: Modern Warfare II - trueachievements.com
Ik vond hem behoorlijk pittig. De meeste missies zijn best te doen, maar zeker die waar je moet sneaken of waar je geen wapens hebt krijg je best wel taaie tegenstand.
Had ik goede hoop voor MW2, maar wat valt de multiplayer vies tegen zeg. Eigenlijk zit er wat mij betreft geen 1 leuke map bij, behalve Shipment, zegt alweer genoeg. Ook het menu en unlocken van wapens is verschrikkelijk.
IMO de slechtste cod die ik tot nu toe ooit gespeeld heb.
De MW 2019 heeft inderdaad veel betere MP maps. Wel erg moeilijk, maar dat ligt vooral aan mezelf. Ik wordt een beetje te oud voor al die jonge gasten met hun kattenreflexen. Natuurlijk ben ik niet de enige 40 plussen die het speelt, maar ik heb een sterk vermoeden dat wij een minderheid zijn.
Same haha Af en toe kan ik de verleiding niet weerstaan maar ik ben zo traag en heb al zou het kunnen niet meer het geduld om in één game zo goed te worden. Als je toch es een shooter online wilt spelen waarin je rustig je tijd wat kunt nemen kan ik de online mode van de Sniper Elite games aanbevelen.
een deeltje CoD speel ik zoals meer hier af en toe maar dan voor de vaak korte SP campaigns
Sowieso een absolute aanrader. Af en toe wordt er wel eens gedaan alsof het een zwakker broertje is van..., maar de delen die ik gespeeld heb waren bijzonder leuk. Zowel in campaign als in online mode. Een reeks die ik graag volledig in bezit zou hebben. Inclusief de zombie games. En eentje die ik me zelfs 2x zou kopen (ook op switch.) Vanwege portabiliteit.