menu

Soccer Kid (1993)

Alternatieve titels: Great Soccer Kid | Soccer Kid: Feets of Fury!! | The Adventures of Kid Kleets

mijn stem
2,50 (10)
10 stemmen

Commodore Amiga / Super NES / PC / 3DO / Commodore Amiga CD32 / Atari Jaguar / Mobile / Game Boy Advance / PlayStation / Evercade VS / Evercade EXP
Platform
single player

Ontwikkeld door Krisalis
Uitgegeven door Krisalis, Yanoman, 3DO, General Admission, Songbird, Telegames en Piko

Soccer Kid kijkt uit naar het wereldkampioenschap voetbal, maar de alien Scab steelt de wereldbeker om toe te voegen aan zijn verzameling van trofeeën, die hij door het heelal heen heeft verzameld. Alleen, de wereldbeker wordt tijdens de poging tot diefstal door een asteroïde geraakt, waardoor deze in vijf stukken breekt, die zich verspreiden over verschillende plaatsen op Aarde. Het is nu aan Soccer Kid om deze voor de WK finale begint te verzamelen in Engeland, Italië, Rusland, Japan en Amerika. Om alle vijf stukken bij elkaar te krijgen zal Soccer Kid ook elf voetbalplaatjes moeten zien te vergaren. Zijn bal en voetbalvaardigheden helpen hem om zijn einddoel te bereiken.

zoeken in:
avatar van Thomas83
3,0
Zeer vermakelijke en best nog originele platformgame
Ik heb hem een paar jaar geleden op de PC gespeeld en vond het erg leuk spelen. Heel geinig hoe je kunt hooghouden met de bal etc, en op die manier je tegenstanders moet uitschakelen. Dat is leuk uitgewerkt.
3.-0*

avatar van gemaster
3,5
Leuk platformertje inderdaad. Heb dit vroeger regelmatig gespeeld op mijn geliefde Amiga.

3,5*

avatar van drezic
1,5
MAN dit was verschrikkelijk!

Gast
geplaatst: vandaag om 10:44 uur

geplaatst: vandaag om 10:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.