menu

Source of Madness (2022)

mijn stem
geen stemmen

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Nintendo Switch / Xbox One / Xbox Series X/S
Action
single player

Ontwikkeld door Carry Castle
Uitgegeven door Thunderful

Een duistere roguelike die zich afspeelt in de Loam Lands, een verknipte Lovecraft wereld waar monsters ronddwalen. Gebruik magie om de monsters te bevechten, berken labyrinten en ontgrendel nieuwe krachten.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=kj5Jju_yYZ0

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Dit is dus een van de spellen waar ik ook best benieuwd naar ben voor de Switch.Het is nu inmiddels wel een genre met een overaanbod in keuze maar ik houd wel van dat donkere Lovecraftiaans sfeertje. Samen met iets als bijvoorbeeld Blasphemous en Dead Cells toch wel de grootste kanshebber om nog in mijn library terecht te komen. (ik heb Blasphemous wel op PC, maar ook hier weer, dat is dan een game die ik eerder op een handheld / console zou spelen - en met de Switch kan het natuurlijk beiden).

avatar van Banjo
Wishlist Now!

Yes sir! heb ik net gedaan he.. lijkt me een tof spel te gaan worden door death metal muziek geïnspireerd? het is ook een goede band naam..

https://www.youtube.com/watch?v=v57Pufwdbz8
een 7

Lovecraft (?) met erg zieke gothic achtige monsters er in en de moeilijkheid 's graad is hoog.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:09 uur

geplaatst: vandaag om 12:09 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.