Ghost Sync (2020)

Android / Apple iOS / Nintendo Switch / PC / Xbox Series X/S / Xbox One / PlayStation 5 / PlayStation 4

Ontwikkeld door Exe-Create
Uitgegeven door Koto, Kemco en Limited Run

In een wereld die geteisterd wordt door kwaadaardige beesten, Savarians genaamd, gaat een meisje op reis om op deze gevaarlijke wezens te jagen. Op een dag komt ze een hond tegen die bezeten is door de ziel van een jonge man. Deze ontmoeting leidt tot een nieuw lang avontuur om het mysterie rondom het lot van de wereld te onthullen. Neem bezit van dreigende vijanden en roep geesten op om je te helpen in turn-based gevechten met uitstekende animaties! Ga op missies in de Gilde om je rang te verhogen en upgrade wapens om sterker te worden. Er staat je veel plezier te wachten in deze noodlottige RPG!

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.