Nintendogs (2005)
Alternatieve titels: Nintendogs: Chihuahua & Friends | Nintendogs: Dachshund & Friends | Nintendogs: Lab & Friends | Nintendogs: Labrador & Friends | Nintendogs: Miniature Dachshund & Friends | Nintendogs: Shiba & Friends | Nintendogs: Dalmatian & Friends
2,74
(52)
Nintendo DS
Simulation
Ontwikkeld door Nintendo
Uitgegeven door Nintendo
In deze game is het de bedoeling om je virtuele huisdier te verzorgen. Train je hond goed, geef hem veel aandacht en wissel je huisdieren uit met andere spelers die ook één van de vier Nintendogs-versies bezitten.

%%%%%%
geplaatst: 10 oktober 2007, 17:17 uur
Van het begin is het maar een effetjes leuk maar al snel kijk je er niet meer na. 2 sterren
geplaatst: 31 oktober 2007, 13:14 uur
Ik denk dat ik voor de 3,0*. Zoals eerder gezegd: eventjes leuk, maar al snel kijk je er niet meer naar.
geplaatst: 4 november 2007, 20:08 uur
Was wel een grote hype in België; vooral omdat er veel reclame werd getoond op tv. Het leek ook wel vrij leuk: "Een virtuele hond, die je zelf kunt africhten, enz.". In het echt viel dat wel enorm tegen...
geplaatst: 5 november 2007, 16:41 uur
Een Schattig spelletje vind ik dit, Vooral de Hoesjes en ook het Spel zelf vind ik héél Schattig gedaan maar het Spel zelf om te spelen vond ik iets minder, Hoewel hij niet slecht is want Vermakelijk was hij zéér zeker.
* * *
* * *
geplaatst: 24 november 2007, 20:13 uur
Het is wel leuk om het effetjes tussendoor te spelen. Maar je moet het niet te vaak spelen, dan is het niet leuk meer. Dus gewoon 1x per dag spelen dat is voldoende voor mij

geplaatst: 26 februari 2008, 14:58 uur

Game_Kaza
geplaatst: 22 juni 2008, 11:50 uur
Begint leuk. Je hebt een hondje, voed deze op, traint hem, laat hem uit, wast hem etc. En dan? Tja dan begint het te vervelen. Overigens kun je de honden niet kwijt. Als je er 1 koopt blijf je aan deze vast. Dat tegenvalt. Maakt niet uit hoe zwaar ik het hondje mishandel, hij gaat niet dood... Niet dat ik graag dieren pijn doe, maar als het hondje doodkon voelde je wat meer verplichtig.
geplaatst: 16 juli 2008, 23:47 uur
Leuke game. Meer iets voor mijn jongere nichtje, maar best wel geinig om zo nu en dan eens tussendoor te spelen. 3***
geplaatst: 3 augustus 2008, 17:34 uur
Het lijkt me ook niet dat het spel met die bedoeling is gemaakt.
geplaatst: 4 augustus 2008, 16:29 uur
Game_Kaza schreef:
geplaatst: 4 augustus 2008, 18:20 uur
Volgens mij kun je er wel voor zorgen dat je hond nogal ongelukkig wordt, maar inderdaad: dood kan niet. Dat is ook best logisch, want stel je de ontroostbare kindertjes voor die 'n weekje of twee op vakantie waren en hun Nintendogje per ongeluk thuis hadden laten liggen.

Game_Kaza
geplaatst: 9 augustus 2008, 00:29 uur
Bahamut Zero schreef:
Kun je hem niet ondervoeden?
Al anderhalf jaar niets te eten gegeven, niet gewassen, geen drinken, niets. Puur ellende. Ok dat klink heel harteloos maar het maakt niet uit hoe erg je de dieren martelt, ze lijken het niet zo erg te vinden. Wel kijken ze iets sipper en doen ze minder actief.
geplaatst: 18 oktober 2008, 23:41 uur
in het begin was het nog best leuk maar het is gewoon heel erg eentonig en er is niet erg veel te doen.
geplaatst: 23 november 2008, 22:33 uur
Rianneke schreef:
3.5*
Zeker Het is ook superlief. Ja als je het maar niet te vaak speelt. Als je een hond moet kopen is het eritant. Dan weer geld bij elkaar Verdienen. Voor de rest Leuke game.Vind het wel een super lief spel, maar het is geen spel wat je echt uren achter elkaar doorspeelt! Je kan er best veel kanten mee op, alleen vind ik dat inspreken elke keer, vreselijk irritant! Maar toch kan ik me er prima mee vermaken!
geplaatst: 6 december 2008, 16:45 uur
Wel leuk, maar die hond luistert vaak niet ook al kent hij zijn naam...
geplaatst: 15 februari 2009, 12:03 uur
Leuk spelletje om bij de ds bij te krijgen. Eigenlijk vind ik het leukst dat je met van die rg bestuurbare dingen kan spelen

geplaatst: 7 maart 2009, 12:59 uur
Beeld: 3*
Geluid: 3*
Gameplay: 2,5*
Langetermijn: 4*
Eindbeoordeling: 3,13* (afgerond 3*)
Geluid: 3*
Gameplay: 2,5*
Langetermijn: 4*
Eindbeoordeling: 3,13* (afgerond 3*)
geplaatst: 11 juli 2009, 20:51 uur
Gelukkig maar dat er wat leuke hondjes bij zitten want qua plezier is deze Game niet ontzettend veel waard. Als we 't over de honden hebben zijn de mogelijkheden aardig groot maar voor de rest is het heel erg nihil. Ook vind ik het constant roepen van zijn naam in de DS erg irritant, maar een vermakelijk spelletje is het wel. (voor even)
geplaatst: 3 juni 2010, 17:58 uur
Echt een leuke vermaak spel. Voor eventjes! Als je het even speelt is het ook direct genoeg. Hoe dan ook is dit echt een fantastisch spel. Echt een aanrader als je niets te doen hebt

geplaatst: 10 oktober 2010, 14:57 uur
Wat raar dat zoveel mannelijke gamers dit serieus leuk vonden! Dat meen je toch niet serieus, ga dan ook meteen met barbies spelen!
geplaatst: 10 oktober 2010, 16:24 uur
steffengamer schreef:

shadowmaster100
geplaatst: 10 oktober 2010, 19:20 uur
jellecomicgek72 schreef:

haha

geplaatst: 17 juli 2011, 12:27 uur
Vroeger ooit een keer gedaan, maar daarna nooit meer gespeeld. Jeetje, wat was dit saai zeg. Je kan er helemaal niks mee. Zonde van je geld.
geplaatst: 19 juli 2011, 23:14 uur
steffengamer schreef:
Honden zijn gewoon cool, that's it!
geplaatst: 20 juli 2011, 10:27 uur
Nouja zeg, hoe kan je een hond vergelijken met een barbie?
Honden zijn gewoon schattig, leuk en brengen je plezier en daar hoef je geen vrouw voor te zijn. Alleen brengen ze minder plezier bij dit spel dan in het echt natuurlijk.