Postal III (2011)
(7)
PC
Ontwikkeld door Trashmasters en Running with Scissors
Uitgegeven door Akella
Net als in de vorige twee delen zal je in Postal III weer de naamloze postbode spelen. Wederom zit je in een stad die volledig doorgedraaid lijkt te zijn en compleet gevuld is met figuren als Taliban, eco-terroristen en Christen-fundamentalisten. Als postbode ga je de strijd aan met deze gestoorde figuren en slacht je ze af op de meest gruwelijke manieren.
- nummer 12 in de flop 100
geplaatst: 26 augustus 2007, 17:43 uur
Ben benieuwd. Het vorige deel werd veel te snel eentonig. Het concept is goed, nu nog de uitwerking.
geplaatst: 26 augustus 2007, 18:24 uur
Schijnt tot nu toe vrij matig te zijn. Tenminste het filmpje wat ik zag leek niet echt mijn interesse te werken. Het zag er uit als een simpel spelletje met beroerde graphics en engine die je gratis krijgt bij een menu van burger king in 2003.
Maarja wie weet valt het mee, maar deze staat in ieder geval erg laag op m'n lijstje
geplaatst: 27 augustus 2007, 23:02 uur
davidov schreef:
Bij mij ook, maar ondanks dat ben ik er om één of andere reden toch erg benieuwd naar. Misschien moet ik me niet laten beinvloeden door dat filmpje die ik gezien hebt.
geplaatst: 28 augustus 2007, 15:59 uur
Sterdam staat er maar dat is géén Naam. Dus het kan wel Amsterdam zijn.
geplaatst: 28 augustus 2007, 17:24 uur
Stond inderdaad Amsterdam, maar ik moest wat knippen om op die 200 pixels uit te komen Als ik heel Amsterdam erop wou laten staan zou je alleen een gebouw zien en vond alleen een gebouw geen geschikt tijdelijk screenshot. Wou er meer straat op hebben, dus daarom heet onze hoofdstad voortaan "Sterdam"
geplaatst: 28 augustus 2007, 21:24 uur
Het ziet er niet zo Amsterdam uit, meestal zijn het toch gauw de grachten en de Wallen die de algemene indruk geven
geplaatst: 28 augustus 2007, 22:12 uur
In de verte zie ik geloof ik een Molen. En het weer is ook echt Nederlands
geplaatst: 27 december 2007, 17:39 uur
heb nog nooit een postal game gespeeld maar ziet er wel deftig uit en ze hebben er lang aan gewerkt
geplaatst: 27 december 2007, 18:35 uur
Deel 2 was wel geinig om eens te spelen, ook al zag het er matig uit en had het geen verhaal. Als ze deel 3 eens wat pimpen met alles dan heb je misschien wel iets geinigs.
geplaatst: 15 april 2009, 01:39 uur
Postal 2 was verschrikkelijk en deze zal wel echt afschuwelijk worden en daarom moet ik hem hebben hehe.
ik vraag me af in hoeveel landen dit spel gebanned gaat worden
ik vraag me af in hoeveel landen dit spel gebanned gaat worden
geplaatst: 3 mei 2009, 03:42 uur
Vetjes! Deel 2 was ook erg grappig, dus laat deze maar komen!
geplaatst: 3 mei 2009, 05:23 uur
davidov schreef:
wow straks 2 jaar geleden al.
En ik vond de game toen al een beetje out of date. Niet erg belangrijk, maar ben erdoor wel meer benieuwd naar de game geworden.
geplaatst: 6 mei 2009, 18:22 uur
PC
Een overzicht van de games die onlangs uit zijn gekomen, of binnenkort in de winkel liggen:
Postal 3
Dit spel is nog helemaal niet uit.
Postal 3
Dit spel is nog helemaal niet uit.
geplaatst: 10 oktober 2009, 21:24 uur
Dr. Salvador
geplaatst: 7 februari 2010, 13:44 uur
Blueyed schreef:
Of meer de combinatie van de twee?
Ik denk dat het meer op GTA lijkt.
Lijkt mij persoonlijk niks deze game, maar de trailer was wel leuk.
geplaatst: 17 augustus 2010, 22:14 uur
Postal Trailer
Het ziet er niet uit! Slechte animaties, flauwe karakters, slechte voice-acting, matige graphics. Ik hoop dat het uiteindelijke resultaat beter wordt dan dit!
geplaatst: 17 augustus 2010, 22:44 uur
Verwacht niet dat het veel beter gaat worden. Postal II was grafisch ook erg achterhaald en de gameplay vond ik ook niet geweldig.
Wat wel leuk was dat er vanalles mogelijk was maar daar was ik zelf snel op uitgekeken.
geplaatst: 18 augustus 2010, 03:09 uur
Nou het concept dat je van alles kan doen, en met van alles om kan gaan met maffe NPC's lijkt me wel leuk. Alleen moeten ze er gewoon wat langer mee experimenteren en perfectioneren. Niet een game te snel 'rushen' in zijn ontwikkelingsproces, die fout wordt vaker gemaakt.
geplaatst: 30 december 2010, 23:57 uur
bvonk schreef:
Release datum is nog niet helemaal vast. Op Wiki staat 2010/2011.
Postal 2 is een prima spel om eens even lekker je agressie op bot te vieren. Je moet 't alleen niet te lang spelen, maar dat is ook niet de bedoeling geweest van de makers. Gewoon even zo nu en dan tussen de bedrijven door een beetje hoofden afslaan met een botte roestige schep, over mensen heenpissen of het dorp uitmoorden. Heerlijk zo op zijn tijd. Word er altijd erg relaxed van.
geplaatst: 6 juni 2011, 20:41 uur
Als ik zou kunnen trouwen met een trailer, zou het die zijn
Dit is echt zo'n die ik op de PC ga spelen expres op low quality Met de humor zit het in ieder geval goed.