In Cold Blood (2000)

PC / PlayStation
Adventure / Action

Ontwikkeld door Revolution
Uitgegeven door Ubisoft, Sony en DreamCatcher

In Cold Blood is een avonturenspel waarin je speelt als MI6 agent John Cord. John is verraden en om die reden gemarteld en mishandeld. John heeft lichtelijk geheugenverlies en heeft dus geen idee waarom hij verraden is. Hij gaat het tot de bodem uitzoeken en tijdens zijn reis zal hij het plot langzaam ontdekken. Echter zijn er een flink aantal mensen die liever niet zien dat jij het uitzoekt en zullen trachten je te vermoorden.

gamelord
merkwaardige game destijds, was er ook vlug op uitgekeken.
was haast niet bespeelbaar en saaaaaiiii!!

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
zie dat je ook op de PS1 versie hebt gestemd, die was idd nauwelijks speelbaar, zeker de stealth en aktie stukjes, daarbij nog eens laadtijden van een eeuw...

Van de makers van Broken Sword, dus had er toen hoge verwachtingen van, en hoewel het qua verhaal en sfeer best goed gedaan is, is het eindproduct niet echt geslaagd te noemen. Het beetje james bond spionage verhaal en de dialogen waren erg geod, maar de gameplay is zo frustrerend dat ze de game niet echt kunnen redden.
Jammer, want de opzet en het idee erachter hadden iets moois kunnen opleveren.

Later nog eens op de PC gespeeld en was wel al wat beter te doen, maar nog steeds mega veel trial & error in de houterige actiescenes. Nip er daarom ook een halfje vanaf, maar door het leuke adventure gedeelte, de chars en best goede verhaal opbouw, nog net een voldoende.

avatar van PsxPs2Ps3
2,0
veel te moeilijk..heb deze ook liggen..10min gamen en je smijt hem al in je kast.Ik begin er niet meer aan..2*