menu

void tRrLM(); //Void Terrarium (2020)

Alternatieve titel: void tRrLM();++ //Void Terrarium++

mijn stem
geen stemmen

PlayStation 4 / Nintendo Switch / PlayStation 5
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door Nippon Ichi
Uitgegeven door Nippon Ichi

In dit spel speel je een kleine robot die in een post-apocalyptische wereld de zorg overneemt van de laatste overlevende mens. Je wordt daarbij bijgestaan door een computereenheid die verantwoordelijk was voor de uitroeing van de mens maar daar nu erg spijt van heeft. Je probeert de basis uit te breiden en probeert te voorkomen dat Toriko honger lijdt of ziek wordt.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=p6KBB3KtEJA

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Grovonion
Dit weekend deze even gespeeld voor een uur of twee. Het is een soort rogue-lite adventure met de bedoeling een plaats op te bouwen voor de laatste overlevende van een gekoloniseerde planeet.

Je hebt een soort hub waar je het meisje verzorgt en nog een paar andere kleine activiteiten kunt uitvoeren. Ook een plaats die gaandweg groeit en meer mogelijkheden geeft naarmate je blauwdrukken afwerkt.

De bouwstoffen om dat te doen haal je in toevallig gemaakte dungeons waar iedereen beweegt op het ritme van jouw bewegingen. Je begint telkens weer vanaf level 1 en ook op de laagste layer van je dungeon en gaat zo telkens dieper tot je een bepaald doel bereikt hebt. Vaker wel dan niet ga je echter onderweg dood. Gelukkig hou je dan alle grondstoffen bij die je dan weer verwerkt, of ook voedsel dat je aan het meisje geeft.

In principe is dit wel een soort game dat ik graag speel, het is een beetje in de trant van een Sorcery Saga of ook een Cladun (hoewel thematisch heel verschillend). Maar ik vind dat er iets te veel toeval in het spel is en ook een paar andere elementen irriteren. Zo vind ik de moeilijkheidsgraag nogal ongebalanceerd en heb ik steeds minder zin weer opnieuw vanaf level 1 te beginnen.

Eens kijken, voorlopig leg ik het aan de kant.

avatar van Manny Calavera
Wie bedenkt dit soort krankzinnige titels zeg.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:40 uur

geplaatst: vandaag om 12:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.