menu

Mutant Year Zero: Seed of Evil (2019)

mijn stem
geen stemmen

PlayStation 4 / PC / Xbox One
Strategy
single player

Ontwikkeld door The Bearded Ladies
Uitgegeven door Funcom

Seed of Evil is een uitbreiding voor Mutant Year Zero: Road to Eden. Het verhaal gaat verder waar de game ophield en biedt uren aan extra gameplay, nieuwe plekken om te bezoeken en een nieuw hoofdpersonage! Ga verder met het verhaal en ontdek vele uren aan nieuwe content. Breid je team uit met de ervaren stalker Big Khan de eland en bereid je voor om het op te nemen tegen een nieuwe bedreiging voor Dux, Bormin, Selma en alle anderen. In Seed of Evil moet je het mysterie ontrafelen van de krachtige en onheilspellende wortels die de Ark hebben overgenomen. Ontdek gigantische nieuwe maps, vecht tegen nieuwe vijanden, verbeter je mutaties, krijg gloednieuwe uitrustingen, versla de slechteriken die land terug willen veroveren en neem het op tegen een nieuwe, wrede tegenstander

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=opZUixv0UPw

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:50 uur

geplaatst: vandaag om 23:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.