menu

Amazon: Guardians of Eden (1992)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

PC / Macintosh
Adventure
single player

Ontwikkeld door Access
Uitgegeven door Access

Een avontuur dat het gevoel van een "B-serie" in 1957 probeert vast te leggen - compleet met cliffhangers - aan het einde van ieder hoofdstuk. De plot volgt het avontuur van Jason Roberts, wiens broer werd aangevallen tijdens een expeditie in de Amazone. Nu begint Roberts zijn eigen expeditie om zijn broer te helpen en uiteindelijk te racen naar een verloren schat.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=wPwzS2fy9uc

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Rujar
4,0
Weer zo'n game dat stamt uit de hoogtijdagen van de point and click adventures (met ook een goed/leuk verhaal) Volgens mij kwam deze tegelijk uit met de remaster van Leisure Larry 1. Had ook dezelfde gameplay. Mooie van de game was de animatie en stemmen van echte acteurs. Ze probeerde wel zo realistische mogelijke setting neer te zetten. Volgens mij wel met humor en een knipoog . De puzzels waar ook vrij pittig (vanuit oogpunt van een 12 jarige in ieder geval). Daarbij was de nuance van het point adventure dan wel weer aardig vergevingsgezind. De point click adventure stonden vaak bekend dat je wel heel precies moest klikken om een opdracht goed uit te kunnen voeren dat was hier volgens niet het geval.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:28 uur

geplaatst: vandaag om 11:28 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.