Blue Prince (2025)

PC / Macintosh / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Adventure

Ontwikkeld door Dogubomb
Uitgegeven door Raw Fury

Welkom bij Mt. Holly: het huis van de bewegende kamers. Elke dag veranderd de indeling van het huis en geen dag is hetzelfde. Blue Prince is een atmosferisch puzzelspel met roguelike elementen waarin je de rol van Simon aanneemt die de uitdaging aangaat Mt. Holly te verkennen.

Dit lijkt me ook best intrigerend. Even gezien via gamepass en het idee om puzzels op te lossen in een huis dat iedere dag van indeling verandert is een erg aardig idee. Een beetje ala Winchester House (de legende dan) of het daarop gebaseerde Rose Red. Was wel te kort om te zien of er ook echt veel verhaal in zit maar ik vermoed dat ik hem wel eens scoor in een sale of bundle.