menu

Party Panic (2017)

mijn stem
geen stemmen

Macintosh / PC / Xbox One / PlayStation 4
Party / Action
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Everglow
Uitgegeven door Everglow

Party Panic is een krankzinnige online en lokale multiplayer party game. Speel tegen je vrienden in meer dan 30 snelle minigames, speel de nieuwe Bordspel mode, race door de uitdagende Hindernisbaan of voltooi de trofee prestaties op de Trofee Eiland. Je zult lachen en huilen, want het is zo krankzinnig. Grijp je vrienden erbij, kies je karakter en start het feest in deze spannende en paniek gevulde game! Meer dan 30 unieke minigames! Ren, spring en sla jezelf naar de eerste plaats! Vecht over juwelen, achtervolg exploderende kippen, speel voetbal met je gezicht!

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=MSP5ueIvbok

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Krijg hier een beetje Mario Party vibes bij

Gast
geplaatst: vandaag om 15:21 uur

geplaatst: vandaag om 15:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.