menu

Ultimate Custom Night (2018)

mijn stem
geen stemmen

Apple iOS / Android / PC / Xbox One / PlayStation 4 / Nintendo Switch
Adventure
single player

Ontwikkeld door Scottgames
Uitgegeven door Scottgames en Clickteam

Welkom bij de ultieme FNAF-mashup waarbij je opnieuw alleen op kantoor gevangen zit en jezelf tegen moordlustige animatronics moet beschermen! Doordat je kunt kiezen uit 50 animatronic-karakters uit zeven eerder Five Nights at Freddy’s spellen, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Mix en match een willekeurige samenstelling van karakters naar wens, stel de moeilijkheidsgraad tussen 0-20 in en duik vervolgens de actie in! Vanaf je kantoorbureau moet je twee zijdeuren, twee ventilatoren en twee luchtslangen bedienen die allemaal direct met jouw kantoor verbonden zijn. Als je de ultieme doelstellingen wilt voltooien moet je ook andere middelen leren beheersen zoals de verwarming, airconditioning, een audio-installatie, stroomgenerator en ga zo maar door. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, dien je ook laservallen in het ventilatiesysteem in te stellen, Faz-Coins te verzamelen, artikelen bij de toonbank met prijzen aan te schaffen, en zoals gewoonlijk, een oogje in het zijl te houden op niet één maar twee Pirate Cove-gordijnen!

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=1eQOnD3rmUU

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:43 uur

geplaatst: vandaag om 13:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.