Down in Bermuda (2019)

PC / Nintendo Switch / Apple iOS / Xbox One / Macintosh
Puzzle / Adventure

Ontwikkeld door Yak & Co
Uitgegeven door Yak & Co

Een onnatuurlijke storm laat een avontuurlijke vliegenier voor tientallen jaren gestrand in het beruchte Bermuda. Overwin de wezens uit de diepte en ontrafel de geheimen van het eiland op zoek naar een weg terug naar huis. Down in Bermuda is een eigenzinnig avontuur vol puzzels om op te lossen en mysteries om te ontrafelen. Onze avontuurlijke piloot Milton komt vast te zitten in een tijdbel diep in Bermuda en heeft jouw hulp nodig om te ontsnappen. Kraak codes, los puzzels op, verzamel magische bollen en ontsnap van elk van de drie unieke eilanden (en er komen er nog meer), die elk naar het volgende leiden op een zoektocht naar een weg terug naar huis.

tip van Sinner, ook maar aangeschaft, met korting hier 37 cent voor uitgegeven. Lang leve het korting systeem van de eShop.