Star Trek: Resurgence (2023)

PC / PlayStation 4 / Xbox One / Xbox Series X/S / PlayStation 5
Adventure

Ontwikkeld door Dramatic Labs
Uitgegeven door Bruner House

Neem in Star Trek: Resurgence de rol aan van Jara Rydek en Carter Diaz, twee bemanningsleden van de USS Resolute op een diplomatieke missie om vrede te bewerkstelligen tussen alien facties. Terwijl je probeert oorlog te voorkomen, zal je een veel groter gevaar ontdekken: een eeuwenoude kracht die dreigt de Melkweg te overspoelen!

avatar van FlorisV
Op de wishlist...ik ga de demo eens proberen binnenkort. Veel Star Trek spellen die gemaakt zijn boeien me helaas niet (met nogal statisch uitziende strategische space battles) maar dit lijkt vooral verhaalgedreven...het is kennelijk in de Telltale stijl. Die spellen waren altijd wel leuk met interessante "damned if you do, damned if you don't" keuzes.

FlorisV schreef:
het is kennelijk in de Telltale stijl

Ik had er zelfs nog nooit van gehoord. Het is niet enkel gewoon in de stijl van Telltale, maar als ik het goed begrijp hebben er diverse ex-leden van de firma aan meegewerkt. Nou ben ik ook niet meteen de grootste Star Trek fan (hoewel ik de jaren '90 Graphic Adventures aardig vond, en Elite Squad als shooter ook zeer te pruimen vond - en die recente Star Trek Legends ook best geinig vind) maar dit gaat bij mij ook de wishlist op.

avatar van FlorisV
De demo is aardig. Het voelt af en toe wat zinloos net als bijv de Quantic Dream spellen (bijv het tanden poetsen in Heavy Rain). Druk op die knop en draai die stick en dan fix je dit of dat. Maar je zit wel echt in de Star Trek sfeer. Ietwat droogjes en traag maar best goed geschreven. Ik vond de andere Telltales die ik speelde (Batman, Game of Thrones) ook tof dus zie hem wil zitten. Ik wacht nog even op een 50% sale, die zijn er al eerder geweest dus komt nog wel.

geplaatst:
Momenteel in de sale voor de helft! Dus gekocht. Komt net op het goeie moment voor mij.

geplaatst:
FlorisV schreef:

Netjes. Ik ben momenteel nog altijd aan het wachten op een pricedrop op Until Dawn. En Lost Records: Bloom & Rage (2025).

En na verleden keer in de choice Humble Bundle Aliens: Dark Descent (2023) als erg welgekome game te hebben gehad staan nu The Thaumaturge (2024), Shadow Gambit: The Cursed Crew (2023) (ook een uitstekende Commando's-like) en Eiyuden Chronicle Hundred Heroes (2024) op de planning. Toch ook weer leuke toevoegingen.