menu

Somerville (2022)

mijn stem
2,50 (2)
2 stemmen

PC / Xbox One / Xbox Series X/S / PlayStation 4 / PlayStation 5
Adventure
single player

Ontwikkeld door Jumpship
Uitgegeven door Jumpship

Een science-fiction verhaal waarin je moet leren omgaan met de gevolgen van een grootschalig conflict. Met een grote catastrofe om de hoek moet jij een manier vinden je familie weer heel krijgen. Verlies jezelf in een handgemaakt verhaal die zich afspeelt in een platteland. Ga op pad om de mysteries van de bezoekers van planeet aarde te ontrafelen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=C_vhxXNN9qk

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van mrdig
3,0
Inside/limbo/another world vibe! Komt 15 november naar GamePass. Ben benieuwd

avatar van JonnieBrasco
Als ik door de vele Steam reviews heen scroll toch de meeste duimpjes omlaag i.p.v. omhoog. (Audio)visueel, artistiek en qua sfeer wordt het heel goed bevonden, maar het verhaal en de speelbaarheid (puzzels te makkelijk, physics en besturing niet goed) laten veel te wensen over. Maar wachten dan tot 'ie over een paar jaar in de uitverkoop is...

avatar van mrdig
3,0
Ah jammer, zal ook es wat reviews lezen en bekijken. Hoe dan ook, geef het ws wel even een kans via GamePass

avatar van mrdig
3,0
Eindelijk helemaal doorlopen, al met al overheerst het mwao gevoel, niet het meesterwerkje waar ik op hoopte maar ook weer niet dramatisch. Sfeervol is het zeker en een hoog Inside achtige vibe. Puzzels zijn niet super moeilijk en je loopt er vlotjes doorheen. Doordat er totaal niet wordt gesproken in de game maakt dat de game mysterieus, antwoord op de vraag wat er in godsnaam allemaal aan de hand is mag je zelf invullen. Ja klein mooi artistiek gamepje. 3*

Gast
geplaatst: vandaag om 13:54 uur

geplaatst: vandaag om 13:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.