menu

Bloodshore (2021)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

PC / Macintosh / Nintendo Switch / Xbox One / PlayStation 4
Action
single player

Ontwikkeld door Wales, Wayout, Good Gate en Posterity
Uitgegeven door Wales

Bloodshore is een interactieve actiefilm over een op televisie uitgezonden Battle Royale tussen spraakmakende streamers, entertainers en ter dood veroordeelde gevangenen. Jij bepaalt het lot van Nick, een onsuccesvolle acteur die vecht voor een levensveranderende geldprijs.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=pCtjHdd_Evg

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
3,5
Ik had me voorgenomen om vanavond een film te kijken maar aangezien het binnen snikheet is en je dan toch die Switch in je klauwen hebt...juist ja. Dan ga na The Quarry maar weer verder met het hele FMV / Interactive entertainment gebeuren, alleen een hele stap terug qua budget, korter qua tijdsdeur en licht knulliger. Maar daarom niet minder leuk.

Want eerlijk is eerlijk. Ik heb me met Bloodshore echt wel vermaakt. De setting was leuk - een Battle Royale die wereldwijd gevolgd wordt met ditto (licht) maatschappelijke kritiek op een verlaten eiland. Een leuke cast met een rits bekenden uit andere titels van deze developers (al is het soms maar een paar seconden) en een 'hippe futuristische cam / youtuber / streamer' setup. En een hele hoop flauwe humor en toch best een hoop geweld en bloed (niet half zoveel als The Quarry though).

Denk dat ik er anderhalf en een beetje over heb gedaan. Je persoonlijke stats worden bijgehouden (op je keuzes gebaseerd - romance, groepsmoreel, wapengebruik etc) en op het einde krijg je te zien hoe veel scenes je uiteindelijk gezien hebt ( bij mij was dat trouwen Decisions Made 57 en Scenes viewed 57 van de 294). Er valt dus ook hier nog best genoeg te zien voor een tweede of derde playthrough overtijd. Toch een 3.5 vanwege de flauwe, opgefokte humor, het geweld, het hele stijltje e.d (als je een vergelijking wil met een recente film? Kijk dan The Hunt uit 2020 met Betty Gillpin - niet supergoed, maar wel erg vermakelijk.)

Gast
geplaatst: vandaag om 15:57 uur

geplaatst: vandaag om 15:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.