menu

Yoga Master (2019)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

PlayStation 4 / Nintendo Switch
Sports / Educational
single player

Ontwikkeld door Oxygene
Uitgegeven door Oxygene en My World

Dankzij de samenwerking van internationale professionele yoga-instructeurs is Yoga Master het eerste wellnessspel in zijn soort dat volledig in 3D is gebouwd en door experts is ontworpen om je te helpen de perfecte balans tussen lichaam en geest te vinden. Met een breed scala aan programma's, lessen en meer dan 150 houdingen, van klassiek tot urban yoga, word je begeleid door een trainer die je stap voor stap de oefeningen laat zien en samen met jou uitvoert. Ontspan in een adembenemende en volledig aanpasbare omgeving, kies je favoriete programma's of creëer je eigen en maak je geest leeg met yoga-ademhalingsoefeningen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=crIL9-X93gU

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van centurion81
3,5
centurion81 (moderator)
Een hele prettige manier om ff half uurtje yoga te doen. Er zitten heel veel (bijna 200) programma's in en door wat instellingen te geven over je eigen postuur en fitheid, de tijd die je hebt en met welk doel je aan de slag wilt, krijg je een keuze uit een aantal programma's.

Je kunt verder de setting, de muziek, de stem en de dame die het voordoet aanpassen. Ik maak er nu al een aantal weken een keer of twee per week gebruik van.

Ik heb geen PS camera, waardoor ik geen trophies kan halen, maar dat was het doel ook niet bij aanschaf!

Gast
geplaatst: vandaag om 16:21 uur

geplaatst: vandaag om 16:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.