The Legend of Tianding (2021)

PC / Nintendo Switch / Xbox One / Xbox Series X/S / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Apple iOS
Action / RPG

Ontwikkeld door Creative Games Computer Graphics Corporation
Uitgegeven door Neon Doctrine, Another Indie en Limited Run

Een sidescrolling actiegame met traditionele manga stijl, gebaseerd op echte gebeurtenissen. Speel voor Liao Tianding, een bandiet in Taipei City die wordt gezocht door de autoriteit. Jat van de rijken, geef aan de arme en vecht voor gerechtigheid.

avatar van FlorisV
Alvast een beetje geprobeerd een tijd terug, mooie titel in de backlog. Tianding was een soort Robin Hood tijdens de Japanse bezetting.

Staat ook al een tijdje met stip op mijn wishlist. Lijkt me een heel aardige brawler. Een genre dat de laatste 2-3 jaar toch weer een aardige opleving heeft gehad. Samen met Young Souls wellicht de volgende aankopen in dit type game voor mij.

avatar van FlorisV
Sinner schreef:

Dan ken je Mayhem Brawler en Streets of Rage 4 waarschijnlijk ook wel. Leuk is nog te vermelden dat er door een fan een Beats of Rage spel is gemaakt van He-Man voor de PC (met Open BoR als engine). Helaas was deze wat buggy, ik kwam niet verder na Evil-Lyn verslagen te hebben. Hij ziet er wel mooi uit.

Wat Tianding niet heeft is dat je verticaal een stukje kunt schuiven. Het is wat meer 2D platforming.

FlorisV schreef:
Dan ken je Mayhem Brawler en Streets of Rage 4 waarschijnlijk ook wel.

Beiden zijn inderdaad ook in mijn bezit. Dat andere op de PC moet ik even voor passen aangezien die nogal vaak vastloopt. En inderdaad, Tianding heeft meer 2D platforming, zoals een Muramasa The Demon Blade e.d maar dat mag de pret niet drukken.