menu

Tasomachi: Behind the Twilight (2021)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

PC / PlayStation 4 / Nintendo Switch / Xbox One
Platform / Adventure
single player

Ontwikkeld door Orbital Express
Uitgegeven door Playism

Yukumo is een jong meisje dat de wereld doorkruist in haar geliefde luchtschip. Bij aankomst in een nieuw gebied stort haar luchtschip echter plotseling neer. Ze besluit de nabijgelegen stad te verkennen, op zoek naar onderdelen voor reparatie. Maar de stad lijkt echter geheel stilgevallen, zonder enig spoor van haar voormalige inwoners...

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=5odatfL35Ec

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Grovonion
3,5
Grafisch mooi spel, heerlijke omgevingen en dito sfeer. Maar qua gameplay is dit toch wel erg miniem en een beetje klunky. Maar ik ga het even verder spelen, zou een korte game moeten zijn met zo rond 4 uur gameplay.

avatar van Sinner
Minst betrouwbare vervoersmiddel in fantasy werelden: luchtschepen.

Reden: storten geheid neer, en er is 5/10 kans dat je ook nog eens geheugenverlies hebt erna.

avatar van Grovonion
3,5
Collectathon noemen ze dit soort spel vermoedelijk, je doet niet veel meer dan op zoek gaan naar lantaarns die op alle mogelijke manieren en plaatsen verstopt zijn. Soms moet je daarvoor een keline opgave doen voordat ze verschijnen. Helemaal niet opwindend maar om een paar uurtjes mee zoet te zijn vond ik het best te pruimen.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:16 uur

geplaatst: vandaag om 13:16 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.