menu

Delicious! Pretty Girls Mahjong Solitaire (2016)

mijn stem
geen stemmen

Android / Macintosh / PC / Nintendo Switch / PlayStation 4 / PlayStation 5
Puzzle
single player

Ontwikkeld door ZOO Corporation
Uitgegeven door ZOO Corporation, Eastasiasoft en Sticky Rice

Wat is er lonender in een potje solitaire dan wanneer schattige meisjes zich verkleden, telkens wanneer je wint? In deze geüpdatete en enigszins ondeugende versie van deze klassieker waarin je tegels moet combineren, ontgrendel je nieuwe outfits voor je vrouwelijke metgezellen wanneer je het bord leeg speelt. Al deze outfits kun je vervolgens bekijken in de verleidelijke Dressing Room-modus. Ontmoet onderweg 7 Pretty Girl-personages en 2 verborgen gasten! Heerlijk! Pretty Girls Mahjong Solitaire is eenvoudig, maar uitdagend. Combineer tegels om ze te laten verdwijnen, maar wees voorzichtig en plan je strategische keuzes zorgvuldig, zodat je niet vast komt te zitten! Telkens als je speelt, worden de tegels opnieuw verdeeld. Zo blijft elke sessie leuk en onvoorspelbaar. Met meer dan 100 indelingen en willekeurige patronen is er altijd een reden om terug te komen voor meer puzzelplezier en verkleedpret!

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=6v07OiUYn_k

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:24 uur

geplaatst: vandaag om 16:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.