menu

Pumpkin Jack (2020)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Nintendo Switch / Xbox One / Xbox Series X/S
Action / Adventure
single player

Ontwikkeld door Nicolas Meyssonnier
Uitgegeven door Headup en Beep Japan

In deze spookachtige 3D-platformer belichaamt je Jack, de mythische Pumpkin Lord! Duik in een episch avontuur door buitenaardse werelden en help het Kwaad om het Goede te vernietigen! Reis door de lugubere landschappen en verras de inwoners met je kwade daden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=1gSyRDca5N0

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Stond blijkbaar op mijn Steamlist uit een van de Bundles. Vandaag heel eventjes getest en...ik moet zeggen dat de game me op het eerste gezicht best bevalt. Gameplay komt overeen met zoveel 3D platformers uit generaties terug (maar helemaal met de Maximo reeks op de PS2), alleen baad hier alles in een herfst / Halloween sfeertje. Nou kan ik natuurlijk geen oordeel vellen na die paar minuten (Ik zit nog in mijn - even kijken wat er in die anderhalf jaar Choice bundles zat dit ik niet geinstalleerd heb) maar het lijkt me best wel een competente 3D platformer. Spooky sfeertje, aardige kleurtjes en deuntje. Voor als je geen zin hebt om opa zijn graf te gaan bezoeken op 31 ok / 1/2 november of Halloween en consorten al voor de 30ste keer gezien hebt. Toch maar een keertje voor gaan zitten.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:00 uur

geplaatst: vandaag om 00:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.