menu

Xuan-Yuan Sword: The Gate of Firmament (2015)

Alternatieve titels: Xuan-Yuan Sword EX: The Gate of Firmament | Xuan Yuán Jiàn Wài Zhuàn: Qióng Zhī Fēi

mijn stem
geen stemmen

PC / Xbox One / PlayStation 4 / PlayStation 5
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door DOMO en Softstar
Uitgegeven door Softstar, Changyou, E-Home, CubeGame en Eastasiasoft

Lang geleden, om zijn vermiste dochter te vinden, opende de goddelijke Jade keizer de poorten van de hemel, waardoor een directe verbinding tussen hemel en aarde mogelijk werd. Dit werd gedaan, zodat waardige stervelingen goddelijke krachten konden verkrijgen om te helpen in de zoektocht naar de keizers dochter. Deze gave werd echter uitgebuit en misbruikt, waardoor chaos in het sterfelijke rijk ontstond. De Nine Li-stam werd een sekte die demonen aanbad en het occulte beoefende, waardoor ze afscheidde van het sterfelijke rijk. Met hun kwade krachten wisten ze oorlogen over het hele continent aan te wakkeren, waardoor mensen werden veroordeeld tot een leven van angst en lijden. De tijd is gekomen om hier verandering in aan te brengen!

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=w0rW0beNot4

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:54 uur

geplaatst: vandaag om 11:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.