menu

Inviyya (2021)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Commodore Amiga
Flight / Shooter
single player

Ontwikkeld door Tigerskunk
Uitgegeven door Tigerskunk en poly.play

Neem het, in deze ode aan de klassieke shmups, op tegen een overweldigend alien invasieleger, met niets anders dan je oude vertrouwde ruimtejager. Knal je een baan door de zeven verschillende organische niveaus, elk met eigen vijanden en bazen. En vergeet niet je wapens te upgraden, om een kans te maken tegen het alsmaar ontwikkelende alien gespuis.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=GnWVRvBh7YE

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van mrdig
4,0
Ben bezig met mijn top 10 van 2021 lijstje en ik dacht dat deze nog niet eens op de site stond. Dus wel! Dank Squall Lionheart!

Dan deze game, heb deze game fysiek in huis, een boxed cd32 versie met allerlei extra goodies. Game is verder awesome en gelukkig niet te makkelijk en niet te moeilijk. Muziek is ook geniaal in deze game. Heb deze game dit jaar met veel plezier uitgespeeld en ik speel hem nog af en toe. Beste Amiga release van het jaar.

Edit: muziek in de demo die op deze pagina staat is niet de muziek van lvl1 in de final game. hier een longplay: Inviyya Longplay (Amiga) [QHD] - YouTube

Ja de game is kort, in 15 minuten kan je het uitspelen.

avatar van Grovonion
Spijtig dat we de amiga in de jaren 80/90 allen hebben helpen kapot copieren. Was zo een fantastisch machien.

avatar van mrdig
4,0
Dat gekopieer speelde zeker een rol maar Commodore heeft er ook een potje van gemaakt begin jaren 90. Zijn wel wat leuke docu’s over.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:54 uur

geplaatst: vandaag om 08:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.