menu

BeamNG.drive (2015)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

PC
Simulation / Racing
single player

Ontwikkeld door BeamNG
Uitgegeven door BeamNG

In BeamNG.drive wordt het besturen van voertuigen gesimuleerd. Naast een ontwerpmodus voor circuits bevat de game verschillende missies en scenario's waaronder politieachtervolgingen, offroad uitdagingen, dragraces, tijdritten en het uitvoeren van een lijndienst op een bus. De nadruk ligt op geavanceerde fysica die een levensechte simulatie van rijdynamiek en botsingen tussen verschillende voertuigen mogelijk maakt.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=7vGYVUCmxeI

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van JonnieBrasco
3,5
Game die wordt geroemd om zijn geavanceerde physics, en de physics zijn dan ook heel herkenbaar als uitgangspunt in de gameplay. Erom heen zijn tal van spelmodi, missies, races en voertuigen ontwikkeld. Na een paar uren spelen is de eerste indruk dat de ideeën en mogelijkheden onbeperkt lijken. Bedenk maar iets wat je met een voertuig zou willen doen, en het kan in deze game.

Wat me voorlopig weerhoudt van een 4,0* is dat de game niet heel vlotjes laadt en doorklikt tussen de spelletjes door en het renderen van de landschappen initieel ook steeds wat tijd nodig heeft (en dat ligt volgens mij niet aan mijn hardware).

Gast
geplaatst: vandaag om 23:49 uur

geplaatst: vandaag om 23:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.