Spider-Man 2 (2023)

PlayStation 5

Ontwikkeld door Insomniac
Uitgegeven door Sony

De Spider-mannen Peter Parker en Miles Morales staan voor de ultieme uitdaging als ze niet alleen de stad, maar ook elkaar en hun naasten moeten redden van de monsterlijke Venom en de nieuwe symbiootdreiging. Verken het uitgebreide New York van Marvel met nog snellere webslinger-actie en de compleet nieuwe webvleugels. Schakel razendsnel tussen Peter en Miles en ervaar verschillende verhaallijnen, epische nieuwe vaardigheden en geavanceerde uitrustingen. Gebruik de symbiootvaardigheden van Peter en de explosieve bio-elektrische krachten van Miles in de strijd tegen nieuwe en iconische Marvel-superschurken, waaronder een nieuwe versie van Venom, de meedogenloze Kraven the Hunter, de opvliegende Lizard en nog meer slechteriken.

• vanaf vrijdag 20 oktober te koop voor de PlayStation 5

Bij Spider-Man:

Ontwikkelaar bevestigt per ongeluk mogelijke releaseperiode Spider-Man 2 | Nieuws | Gamer.nl

Deel 2 lijkt wel eens laat in 2023 uit te komen.

Zou mooi zijn, ben nu met deel 1 bezig. Prima timing.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
geplaatst:
Prequel comic voor deze game is nu gratis te lezen!

- read.marvel.com

avatar van Noah
Gameplay reveal

Oh boy dit gaat het beste spel van het jaar worden!

geplaatst:
Mixed feelings over de beelden.

Heel vet:
Je eigen web schieten en erover heen kunnen lopen voor stealth.
De nieuwe moves waarmee je hele groepen tegelijk kan slopen
Switchen tussen Peter en Miles
Nieuw gebied (Queens)
Activiteiten op het water

Maar, ook jammer:
De vernieuwing zie ik niet echt. Weer New York, het zal voor 80 procent een bekende map zijn
Meer van hetzelfde (is niet perse een groot probleem, maar toch)
Grafisch niet veel mooier dan Miles Morales zover ik dit kan beoordelen
Waar blijft de release-datum????

Maar het gaat sowieso een day one aankoop voor mij worden en dat doe ik tegenwoordig niet bij al te veel games meer.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Manny Calavera schreef:

Weer New York, het zal voor 80 procent een bekende map zijn

Ik ken New York niet heel goed, maar volgens een IGN USA podcast speelt het zich veel meer af in Queens, waar de eerste 2 delen vooral Manhattan aandeden. Da's natuurlijk nog altijd een stedelijke omgeving en ook nog steeds New York, maar wellicht niet een bekende map

centurion81 schreef:

Ik hoop het. Manhattan + Queens is prima, maar hopelijk dan wel veel in Queens. Hoe enorm vet slingeren door Manhattan ook is, ik heb het al 2x gedaan.

Kaart Spider-Man 2 twee keer zo groot als vorige games | Gamer.nl

Manhattan + Queens + Brooklyn. Oftewel, alles ten oosten van Manhattan erbij. Da's wel een hele leuke aanvulling hoor.

geplaatst:
Oehhh, 20 oktober. Dit wordt mijn grote najaarsgame.

Hele toffe nieuwe beelden deze week gezien zeg.

Het zal denk ik erg zijn voor de fans van deel 1 en Miles Morales, maar dit gaat zo krankzinnig gaaf worden. Met Queens en Brooklyn heb je ook bijna een verdubbelde map, heel nice.

Marvel’s Spider-Man 2 bevat drie grafische modi, elk met ray tracing - Gaming - Nieuws - Tweakers

avatar van jellecomicgek72
Ja nog een maandje geduld, kijk hier ook heel erg naar uit, net op tijd een ps5 weten te scoren in de sale 2 weken terug. Misschien ter voorbereiding deel 1 en eventueel Miles Morales weer ff opnieuw doorlopen als ik de tijd ertussen vind. Komen weer zoveel titels uit, inclusief nog alles wat ik in 2021/22 gemist heb op de ps5 dat ik voorlopig nog wel ff bezig ben. Maar deze haal ik waarschijnlijk wel op release. Ben wel benieuwd hoe die story gaat zijn in deze game, maar met een anti hero als Venom erin moet dat wel ontzettend bruut gaan worden.