Catz: Your Computer Petz (1996)

PC
Educational / Simulation

Ontwikkeld door PF Magic
Uitgegeven door Virgin

In Catz kun je een virtuele kat adopteren en hem opvoeden, er mee spelen of straffen. Je hebt diverse speeltjes tot je beschikking om hem te vermaken. Hij rent over het bureaublad heen, tussen je documenten door en als hij moe is gaat hij slapen, wat je ook als schermbeveiliging kunt instellen.

avatar van Hadouken
Niet zo boeiend. Het is even leuk om je kat te voeren en ermee te spelen maar vanzelfsprekend gaat dat niet oneindig door. Het veranderde dan al snel in de kat over de desktop heen gooien dan er nog aardig mee om te gaan.

avatar van JohnWilliams
Nog nooit van gehoord, en dus ook nog nooit gespeeld. De Game lijkt me niet zo leuk en ik hoef hem dan ook nooit te proberen.