menu

Nature Matters (2021)

mijn stem
geen stemmen

Apple iOS / Nintendo Switch
Puzzle / Adventure
single player

Ontwikkeld door Digital Melody
Uitgegeven door Digital Melody en Ultimate

In Nature Matters kruip je in de huid van een kleine plantengeest. Zonder bescherming, omringd door een stad die overal uit de grond groeit, realiseert ze zich op een dag dat ze helemaal alleen is en niet zal kunnen overleven. De enige oplossing is om haar verzorger te vinden - een jongetje dat verstrikt is geraakt in een wervelwind van menselijke zwakte en hem ervan te overtuigen om weer voor haar te zorgen. Tijdens je reis zul je verschillende landen zien die verwoest zijn door de destructieve menselijke invloed. Bij het oplossen van de puzzels, met de klanken van ontspannende muziek, zul je de mogelijkheid hebben om de vegetatie en kleuren in hen te herstellen. De unieke grafische vormgeving zal je toelaten om jezelf onder te dompelen in een wereld die je nog lang zal blijven heugen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=ZwohwppbgXE

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:47 uur

geplaatst: vandaag om 02:47 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.