menu

Townscaper (2020)

mijn stem
2,67 (3)
3 stemmen

PC / Macintosh / Nintendo Switch / Android / Apple iOS / Xbox Series X/S / Xbox One
Simulation
single player

Ontwikkeld door Oskar Stålberg
Uitgegeven door Raw Fury

Bouw schilderachtige eilandsteden met kronkelige straatjes. Bouw kleine gehuchten, hoge kathedralen, kanaalnetwerken of luchtsteden op palen. Blok voor blok. Geen doel. Geen echte gameplay. Gewoon veel bouwen en veel schoonheid. Dat is het.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=FZ0DRg3y65E

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van legian
3,5
Kijk hij staat erop. Eerder dit jaar deze ontdekt en via steam wat gespeeld. Heerlijk relaxed om wat gebouwtjes neer te zetten. Vooral leuk als je uiteindelijk toch wel fraaie stedelijk achtige beelden krijgt.

Hij is trouwens ook te vinden op Xbox en gamepass zag ik. Daar maar eens installeren om een avondje te vullen.

avatar van legian
3,5
Ik zie dat ik hier nog geen cijfer op geplakt heb, hoewel dat ook wat lastig is. Het is voor mij vooral een perfect zen moment spelletje. Voor zover je het echt een spel kan noemen. De creaties die je maakt pakken soms erg leuk uit en leveren best mooie plaatjes op. Veel meer is het echter ook niet. Maar ik kan er zo af en toe wel van genieten.

avatar van John Milton
Geen ‘game’ voor iedereen, maar ik heb er erg veel zin in om hier een beetje rustgevend mee te klooien. Nu maar 1 euro op humble: Visual Delight Bundle (pay what you want and help charity) - humblebundle.com

Gast
geplaatst: vandaag om 22:34 uur

geplaatst: vandaag om 22:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.