menu

Gorbaf el Vikingo (1987)

Alternatieve titel: Gorbaf the Viking

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Amstrad CPC
Adventure
single player

Ontwikkeld door Magic Team
Uitgegeven door Software Center

Gorbaf zit gevangen in een groot labyrint. Hij moet de sleutels vinden om naar een volgend niveau te gaan. Onderweg zal de viking heel wat obstakels moeten ontwijken. Hij bezit ook beperkte magische krachten die hem in staat stellen om zijn vijanden even te verlammen...

zoeken in:
3,0
Leuk labyrintisch spel waarbij je sleutels moet vinden om naar de volgende level te gaan. Je kan de obstakels verlammen (bvb ratten, vleermuizen) in onmogelijke situaties. Het spreekt voor zich dat het spel alsmaar moeilijker wordt. De doolhoven worden ingewikkelder en je zult je wapens zuinig moeten gebruiken wil je de eindmeet bereiken; de graphs zijn niet zo indrukwekkend... is dan ook uit 1987, maar het verveelt niet en je wil toch maar verder raken.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:10 uur

geplaatst: vandaag om 03:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.