menu

Doodle World (2021)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Nintendo Entertainment System
Platform / Action
single player

Ontwikkeld door Nate Peters
Uitgegeven door Nate Peters

De kwaadaardige King Eraser en zijn kantoor artikelen handlangers hebben het magische krijt gestolen dat wordt gebruikt om Doodle's geweldige wereld te creëren! Speel als Doodle en reis de wereld over om King Eraser en zijn volgelingen te verslaan. Onderweg kom je talloze kantoor artikelen vijanden tegen en neem je het op het tegen verschillende eind gum bazen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=LnWWbDuAImo

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van mrdig
3,0
Begonnen als Kickstarter en inmiddels fysiek en digitaal voor de NES beschikbaar.
Maar zelf heb ik hem via de Evercade gespeeld afgelopen week tijdens de vakantie en wel via deze Indie cartridge: Indie Heros Collection 1 | 8 & 16 Bit Games : Evercade - evercade.co.uk

Speelt leuk, en bleef daarom maar terugkomen naar deze game en voordat ik het wist had ik hem uitgespeeld. Prima 8 bit platformer: 3*

Gast
geplaatst: vandaag om 11:52 uur

geplaatst: vandaag om 11:52 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.