X Squad (2000)

PlayStation 2
Action / Strategy

Ontwikkeld door Electronic Arts
Uitgegeven door Electronic Arts

De regering had geen keuze. Er waren verontrusternde berichten binnengekomen over ongebruikelijk gedrag bij sommige leden van het personeel op de basis. Nu is alle contact verloren met de strikt geheime installatie. Natuurlijk had de regering geen andere keuze. Het was een extreme stap om X Squad erop af te sturen. Maar als de basis in verkeerde handen zou vallen, zouden de gevolgen daarvan niet minder extreem zijn...We schrijven 2037. Jij bent lid van een elitemacht tegen terroristen en nu moet je je waar gaan maken. Je moet nu doen waarvoor je bent opgeleid...

%%%%%%
Volgens mij is dit de eerste schiet game die ik speelde op de ps2.En toen was ik niet teleurgesteld vond gewoon leuke acties niet te veel pies pas er aan gewoon je een weg door de gangen schieten met verschillende mannetjes.Aleen jammer dat je door die rechtlijne gangen en de grappig verzonnen ( maar simpele ) eind bazen het spel ook zo hebt uitgespeelt 2,5 ( en de hoofdpersoon mocht ik toen niet zo )

gamelord
Raar spelletje was dit, echt een spel waar de lijn van de ps1 overging naar de ps2. Want de game en de graphics doen me nog steeds denken aan het spel van actionman op de ps1. Alleen de graphics waren beter, maar het ging echt over het gevoel. De gameplay van beide spellen was bijna identiek.
Ook zag je in dit spel dat ze nog zoekende waren naar de echte stijl van de ps2 later.
Ook was dit spel supermakkelijk en niet hoogstaand, maar wel leuk om te doen in het begin van de ps2 periode.